The Race To Save The World

🆕 STREAMING PREMIERE: ‘The Race to Save the World’ tager dig med frem til klimaaktivisternes frontlinje og sætter fokus pĂĄ de menneskelige historier bag klimaaktivismen. Fremfor at fylde os med skræmmende statistiker og dommedagsvisioner, tager filmen et kig pĂĄ de folk der sætter jordens fremtid før deres egen. Unge, gamle, mødre, fædre og bedstemødre, der alle er parate til at sætte jordens fremtid over deres egen. ‘The Race to Save the World’ er en inspirerende film der viser at vi alle kan spille en rolle i at sikre en fremtid for vores børn, børnebørn og oldebørn. Se ‘The Race to Save the World’ i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: