M.C. Escher – Journey to Infinity

🆕 STREAMING PREMIERE: Stephen Fry indtager fortællerens rolle i denne inciterende dokumentar om den verdensberømte nederlandske billedkunstner M.C Escher. Filmen tager afsæt i mere end 1000 breve, dagbogsnotitser og foredrag, som Escher skrev i løbet af sin levetid. Vi hører ham sætte ord pĂĄ sin frygt og tvivl, men ogsĂĄ sin inspirationen og livsglæden. Politik berøres ogsĂĄ, for kunstnerfamiliens ophold i Italien var midt i en turbulent tid. Til sidst mĂĄtte Escher trække stikket, da han frygtede, at hans unge søn ville melde sig under ung-fascisternes faner. Eschers senere betydnings for 1960’ernes modkultur belyses ogsĂĄ – med musikeren Graham Nash (Crosby, Stills, Nash & Young) som karaktervidne. Se ‘M.C. Escher – Journey to Infinity’ i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: