The Unforgivable

Af Flemming Chr Nielsen på Facebook

Facebook er ikke et sted, hvor man skal give udtryk for følelser, men hvis du alligevel her under pandemien skulle få lyst til at kvikteste, om du faktisk har et hjerte, kan jeg stilfærdigt anbefale den tysk-amerikanske Netflix-film The Unforgivable med Sandra Bullock.

Den havde dansk Netflix-premiere i går, og jeg siger jer: ned over begge mine kinder løb en tåre – ikke af tom sentimentalitet, men fordi filmen med en mesterskyttes præcision rammer, hvad der endnu måtte findes i os af menneskelighed.

NB. Jeg kan se, at The Unforgivable generelt har fået dårlige anmeldelser, men dem om det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: