First Cow

🆕 HJEMMEBIO PREMIERE: Den fåmælte, men dygtige kok Cookie er rejst mod vest til Oregon i selskab med nogle højrøstede pelsjægere. Han skilles med gruppen efter mødet med en kinesisk indvandrer, King Lu, som også er på jagt efter lykken. Sammen åbner de en lille, men fremgangsrig forretning ved at bage med stjålen mælk fra områdets første og eneste ko. Ud fra et såre simpelt udgangspunkt skildrer instruktør Kelly Reichardt en granskning af det unge USA samt en tidløs beretning om nære venskabsbånd. Se FIRST COW i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: