Fight Girl

ūüá≥ūüáĪ HJEMMEBIO PREMIERE: Bodil, ogs√• kaldet Bo, st√•r mellem sine egoistiske for√¶ldre, der bekriger hinanden for at f√• for√¶ldremyndigheden. Bo m√• p√•tage sig at h√•ndtere b√•de sine for√¶ldres kontroverser, s√•vel som sin introverte og diabetiske storebrors teenagekvaler. Hendes indest√¶ngte vrede hober sig op, men gennem sin nye veninde, Joy, introduceres hun til kickboksning. Det bliver et skels√¶ttende vendepunkt for hende. Her kan hun nemlig f√• afl√łb for sine indest√¶ngte f√łlelser. Hun s√¶tter sig for at kvalificere sig til at blive ‚ÄúShooting Star‚ÄĚ. Men kan Bo l√¶re at bevare overblikket og oms√¶tte sin vrede for at bruge den taktisk i sporten? FIGHT GIRL har vundet adskillige priser ved filmfestivaler verden over og er en st√¶rk film for hele familien, der viser, hvordan man kan bruge sport til at finde gl√¶de og overkomme problemer. Se FIGHT GIRL i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: