Shirley

🆕 FILMSTRIBEN: Gyserforfatteren Shirley Jackson bor i et stort hus i en lille amerikansk by. Hendes mand, der er collegeprofessor, tilbyder en af sine protegéer og hans kæreste at flytte ind hos dem. Men det, der skulle have været et intellektuelt og kreativt samvær, forvrænges snart til et socialt spil, mistænkeligt meget lig de psykologiske thrillere, som Shirley er berømt for.Filmen, der er baseret på bogen af samme navn, er en fiktiv fortælling over skriveprocessen bag den renommerede gotiske gyserforfatters anden roman ’Hangsaman’ fra 1951 med Elisabeth Moss i hovedrollen. Se SHIRLEY på Filmstriben.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: