Milla

🇦🇺 STREAMING PREMIERE: MILLA gĂĄr lige i hjertet. Et fantastisk rørende drama om kærlighed, om familierelationer, om accept og om at lære at give slip. Med sin unikke stil og uimodstĂĄelige skuespilpræstationer (ikke mindst af “Little Women”-stjernen Eliza Scanlen i titelrollen) er MILLA en coming-of-age fortælling med nerve og ĂĄnd, der sjældent ses stærkere! Teenageren Milla føler sig som en supernova pĂĄ kanten af at eksplodere. Hun er alvorligt syg, men det forhindrer hende ikke i at smaskforelske sig i Moses – en smĂĄkriminel, der ikke har meget kørende for sig. Millas nye kæreste falder bestemt ikke i forældrenes smag, men Moses bliver starten pĂĄ en afgørende fase af Millas liv; en fase hvori Milla lærer sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag som om det var den sidste. MILLA havde verdenspremiere i hovedkonkurrence pĂĄ Venedig Film Festival, og den har sidenhen deltaget pĂĄ festivaler verden over og vundet mange priser. Se MILLA i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: