Den sorte jord

🆕 STREAMING PREMIERE: DEN SORTE JORD – EfterĂĄrets store biografhit nu pĂĄ streaming! I 1933 er den unge walisiske reporter Gareth Jones pĂĄ alles læber, da han som en af de fĂĄ fĂĄr et interview med Adolf Hitler. Til sin næste artikel ønsker han at drage til Sovjetunionen for at undersøge, hvordan kommuniststaten er i stand til at gennemføre en sĂĄ hurtig modernisering af landet og ditto oprustning af hæren. MĂĄlet er at lande et interview med Stalin, men rejsen bringer ham ulovligt til Ukraine, hvor han pĂĄ mareridtsagtig vis, fĂĄr svar pĂĄ Sovjets fremgang. Som førstehĂĄndsvidne oplever han, hvordan russiske soldater med vold lænser landet for dets værdier og efterlader sig millioner af sultende ukrainere. Samtidig er russerne pĂĄ sporet af den chokerede journalist, og de vil gøre alt, hvad der stĂĄr i deres magt for, at den forfærdelige sandhed ikke bliver spredt. DEN SORTE JORD giver et skræmmende billede af et glemt folkemord og er en uhørt stærk og spændingsmættet dramathriller, der ikke efterlader nogen uberørt. Filmen er instrueret af veteranen Agnieszka Holland, der tidligere har lavet ”In Darkness” (Oscarnomineret som Bedste udenlandske film) og den Golden Globe-vindende ”Europa, Europa”. Rollen som Gareth Jones indtages af den britiske stjerneskuespiller James Norton, som bl.a. er kendt for sit arbejde pĂĄ tv-succesen ”Grantchester”. Se DEN SORTE JORD i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: