Whitney

🇺🇸 FILM & MUSIK: Hun var gudesmuk og uhyre talentfuld. Whitney Houston havde det hele. I hvert fald på overfladen. Med 200 millioner solgte albums, et utal af hit-singler og filmsucces kørte karrieren på skinner. Indtil skandaler og et turbulent privatliv sendte hende i døden kun 48 år gammel. Gennem eksklusivt arkivmateriale og interviews med de mennesker, der kendte hende bedst, tegnes et intimt og hjerteskærende portræt af en af vor tids største sanglegender. Amerikansk dokumentar fra 2018. Se WHITNEY på DRTV.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: