Palm Springs

🆕 STREAMING PREMIERE: Den tilbagelænede Nyles er taget med sin kæreste til bryllup i Palm Springs, hvor han møder Sarah – en modvillig brudepige, som bare ønsker aftenen overstĂĄet. Desværre gĂĄr det hverken værre eller bedre, end at de pĂĄ bedste ”En ny dag truer”-manerer fanges i en tidslomme og mĂĄ gennemleve det i forvejen anstrengte arrangement igen og igen og igen og… Men hvordan overlever man, nĂĄr man sĂĄ udmærket ved, hvad morgendagen bringer? Og kan man forelske sig, mens man er fanget i en tidslomme? Og hvem er den mystiske fremmede, som stræber Nyles efter livet? Ja, spørgsmĂĄlene er mange og svarene fĂĄ, men et spørgsmĂĄl overskygger dog alle andre: Hvad fanden er det egentlig, der foregĂĄr? ‘Palm Springs’ er en vanvittig og hylende morsom og begavet hyldest til konceptet om at ”tage-dagen-som-denkommer”. Filmen var nomineret til hovedprisen, Grand Jury Prize, pĂĄ Sundance Film Festival. Se PALM SPRINGS i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: