All The Money In The World

đź“ş VISES PĂ… DRTV I AFTEN: Amerikansk thriller fra 2017. I 1973 kidnappes den 16-ĂĄrige John Paul Getty III i Rom af De Røde Brigader. Drengen er sønnesøn af verdens rigeste mand, men den gamle oliemilliardær har ikke tænkt sig at betale den enorme løsesum. Desperat forsøger drengens mor at fĂĄ sin svigerfar til at ombestemme sig – alt imens kidnapperne gør det klart, at deres trusler mod Getty junior skal tages dødsensalvorligt. Medvirkende: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg m.fl. Instruktion: Ridley Scott. Se ALL THE MONEY IN THE WORLD pĂĄ DRTV i aften kl. 21:30.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: