Wendy

🆕 STREAMING PREMIERE: Wendy tager på en rejse med hendes venner til en fjern ø, som både er mystisk og smuk, her støder de på den karismatiske dreng Peter. Den mystiske dreng sværger, at så længe de er på denne ø, vil de aldrig blive voksne. Uden opsyn fra voksne, tager børnene ud på alverdens eventyr hvor de hopper ud fra klipper, svømmer i havet og løber med vinden. Men det sjove slutter brat da en gruppe søfarer dukker op, velvidende at dette er stedet hvor fortabte drenge tager hen. Da Wendy begyder at savne sin mor, kæmper hun med at beslutte om hun skal vende tilbage til sin familie, eller blive på øen og nyde friheden og følelsen af evig ungdom for altid. Se WENDY i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: