Forført

🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: For at udspionere på elskeren Ludo, laver den 50-årige Claire en falsk profil på nettet hvor hun udgiver sig for at hedde Klara. Klara er en smuk 24-årig. Ludos kammerat Alex bliver med de samme interesseret i Klara, og Claire – nu fanget i sit alias – falder pladask for ham. Selv om at forelskelsen udspiller sig i en virtuel verden, er de opblomstrende følelser meget ægte. FORFØRT er en fængslende historie hvor fantasi og virkelighed mødes og overraskelserne lurer bag hvert et hjørne. I rollen som Claire brillierer Juliette Binoche både som forsmået elskerinde med kærestesorger og som smaskforelsket 50-årig. se filmen i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: