Tesla

🇭🇷 STREAMING PREMIERE: Den geniale opfinder Nikola Tesla (Ethan Hawke) kæmper en hĂĄrd kamp for at virkeliggøre sit revolutionerende elektriske system. Da han bliver stadig mere utilfreds med sin medopfinder Thomas Edisons (Kyle MacLachlan) grĂĄdighed, følger Tesla sin egen retskafne, men vanskelige vej til at lave den nyskabende vekselstrømsmotor. Hans europæiske natur harmonerer ikke med den spirende amerikanske industrialisme, og da forholdene for ophavsrettigheder er forræderiske, bliver Tesla langsomt fanget i sit overaktive sind. Se ‘Tesla’ i @grandhjemmebio.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: